Social media Advertenties

Wil jij je bedrijf een flinke boost geven? Zichtbaar zijn bij de juiste doelgroep, die jij zo goed kan helpen? Wil jij je weggever bij je ideale klant onder de aandacht brengen, je mailinglijst laten groeien en meer klanten realiseren? Facebook & Instagram of LinkedIn advertenties zijn een fantastische oplossing om dit te bereiken. Je kunt namelijk relatief goedkoop precies de juiste doelgroep bereiken en in actie brengen. Besteed je Facebook & Instagram of LinkedIn advertenties bij ons uit.

Je bent wellicht al actief op social media door zelf te posten of te reageren op berichten. Je merkt dat dit veel tijd en energie kost en bijna nooit iets oplevert. Of dat de mensen die nu op je mailinglijst staan eigenlijk nooit klant worden.

Ga het anders doen. Bereik met  advertenties op social media een doelgroep die niet alleen interesse heeft in jouw aanbod, maar ook in actie komt. Adverteren op social media zoals Facebook, Instagram of LinkedIn kan al vanaf een paar euro per dag, zodat jij dagelijks nieuwe contacten op je mailinglijst krijgt. Wij weten waar jouw doelgroep zich bevindt en hoe we ze in actie brengen. Met onze ervaring helpen we je graag om een goede keuze te maken voor het juiste platform.

Social media advertenties uitbesteden

Je wilt niet zelf gaan adverteren op LinkedIn, Facebook en Instagram. Dat zou je te veel tijd kosten en je mist bovendien de ervaring en kennis om het zo efficiënt mogelijk te doen. Veel liever besteed je het uit, zodat jij tijd over houdt om te doen waar jij goed in bent: jouw klanten helpen.

Wij helpen je graag met het adverteren op Facebook en Instagram of LinkedIn. Je campagnes zijn geregeld en we denken proactief mee over het verbeteren van de campagnes. Dit alles doen we op een manier die duidelijk en helder is, ook wanneer je niet bekend bent met ingewikkelde marketingtheorieën en vaktaal. Wat wij voor jou concreet betekenen:

  • Beheer, analyse en optimalisatie van de campagne(s)
  • Opbouw eventuele nieuwe campagne(s)
  • Wisseling van content + optimalisatie content
  • We laten je weten als we iets nodig hebben zoals beeldmateriaal en leggen helder uit wat we precies nodig hebben
  • Je krijgt regelmatig een update van de resultaten in normale mensentaal 😉
  • We analyseren en maken een plan voor vervolgstappen en houden je hiervan op de hoogte
  • Wij houden de nieuwste ontwikkelingen bij en houden jou op de hoogte als er ontwikkelingen zijn die voor jou van belang zijn

De investering hiervoor is €350,- excl. BTW en advertentiebudget per maand.

Wil je weten of dit voor jou interessant is? Plan een kennismaking in