Recruitment Marketing

Het lukt jou niet de juiste professionals toe te vinden. Je bent op zoek naar vakmensen binnen een specifiek vakgebied. De arbeidsmarkt is echter oververhit, waardoor personeel lastig te vinden is. Het niet vinden van de juiste kandidaten kost jou veel. Immers, je loopt kansen en potentie mis. En doordat je wegens schaarste soms mensen aanneemt die eigenlijk niet passen binnen de organisatie worden mensen ingewerkt die vervolgens (te) korte dienstverbanden aangaan. Dat is een investering die zich niet terugbetaald. Jij wil goede kandidaten die gemotiveerd zijn en optimaal passen binnen het bestaande team.

Het niet vinden van de juiste online marketeer is dus duur. Immers, mensen inwerken die vervolgens korte dienstverbanden aangaan is een investering die zich niet terugbetaald. Achteraf blijkt ook vaak dat er onterecht te veel is vertrouwd op de expertise, waardoor er schadelijke fouten zijn gemaakt en kansen zijn gemist. Nu moet je iemand betalen om die fouten weer te herstellen, wat jou veel tijd en geld kost. Bovendien staat de ontwikkeling van je online marketing weer stil en blijf je achter de feiten aanlopen. Je accountmanagers zijn nog steeds veel koud aan het bellen, omdat die leads maar niet binnenkomen.

Herken jij dit?

 • Je hebt al externe uitzendbureaus geprobeerd.
 • Meer (interim) recruiters inschakelen is duur en heeft ook niet gewerkt.
 • HR / Recruitment kan niet nog meer werven.
 • Je ontvangt geen geschikte sollicitaties meer.

BlindExpertise B.V. is dé expert in Recruitment Marketing. Recruitment Marketing is een vorm van online wervingsmarketing voor arbeidspotentieel. Wij zijn ervaren en bedreven om gezamenlijk met jou slimme strategieën en tactieken op te stellen. Zo vinden en trekken we het juiste talent aan. Dit doen wij door te adverteren op de juiste online platformen, op het juiste moment met de voor jouw doelgroep juiste boodschap. Denk hierbij aan social media en Google campagnes. Hierdoor trekken we succesvol actief en latent werkzoekenden aan. 

Hoe werkt het?

 • Het begint met een uitgebreide kennismaking met daarbij een assessment van hoe jouw ideale kandidaat eruit ziet. Wij stellen dus een wetenschappelijk profiel op. Het is namelijk van belang om je doelgroep optimaal te definiëren.
 • Vervolgens activeren wij de online campagnes. A.d.h.v. het opgestelde profiel hebben wij de juiste boodschap voor jouw doelgroep gecreëerd. Nu is het zaak deze boodschap op het juiste moment en op het juiste platform te vertonen.
 • De laatste stap is dat jouw HR / Recruitment-afdeling de gesprekken voert met hoogwaardige sollicitanten en ze vervolgens aanneemt.
  Door onze kennis en ervaring zetten wij sterke resultaatgerichte online campagnes op. Deze campagnes zijn gekoppeld aan onze data tools waardoor we datagedreven de campagnes sturen en doorlopend optimaliseren.

Door onze kennis en ervaring zetten wij sterke resultaatgerichte online campagnes op. Deze campagnes zijn gekoppeld aan onze data tools waardoor we datagedreven de campagnes sturen en doorlopend optimaliseren.

Zoek jij een online marketeer?

Het lukt jou niet de juiste online marketeer te vinden. Je hebt misschien wel eens een online marketeer aangenomen, maar achteraf bleek dat geen duurzame match te zijn. Daardoor blijf je onnodig veel online marketingdiensten inkopen, terwijl je juist alles graag in-house wil hebben.

De juiste online marketeers vinden vergt deskundigheid, tijd en passie. Wij kennen het vak en de markt door en door. Daardoor lukt het ons wel om die online marketeer aan jou voor te stellen die kundig is en bij jouw bedrijf past. Daarom nemen we wij bij dit specifieke profiel het recruitment, de online recruitment marketing én de inhoudelijke selectie voor onze rekening.

 • Het begint met een uitgebreide kennismaking met daarbij een assessment van hoe jouw ideale kandidaat eruit ziet. Wij stellen dus een wetenschappelijk profiel op. Het is namelijk van belang om jouw kandidaat optimaal te definiëren.
 • Vervolgens gaan onze eigen recruiters actief sourcen binnen onze netwerken én activeren wij de online campagnes. A.d.h.v. de opgestelde profielen weten onze recruiters precies wat jij zoekt en kunnen wij online de juiste boodschap op het juiste moment en op het juiste platform vertonen.
 • De laatste stap is dat jouw organisatie de afrondende gesprekken voert met hoogwaardige online marketeers en ze vervolgens aanneemt.

Je hoeft daarom alleen nog met kandidaten te spreken waarvan je weet dat het vaktechnisch wel goed zit. Onze jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling zorgt ervoor dat we ook andere eventuele struikelblokken vooraf hebben getackeld. Zo kan jij je focussen op de match tussen de online marketeer en jouw organisatie.

Vraag nu informatie aan ->

Thomas contact opnemen

Meer weten? Kom kennismaken

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn en of dit aansluit op wat jouw bedrijf nodig heeft? Thomas vertelt het je graag. Plan direct een kennismaking in zijn agenda.