Recruitment Marketing

De Oplossing voor jouw Wervingsproblemen

BlindExpertise biedt een complete en zorgvuldige aanpak voor Recruitment Marketing, speciaal ontworpen om de uitdagingen aan te pakken waarmee jij als ondernemer die hoogwaardige professionals zoekt kampt. Wij nemen de tijd om je bedrijf en behoeften te begrijpen, en we gebruiken onze expertise in online marketing en recruitment om de beste kandidaten te vinden.

Herken jij dit? 

  • Het inhuren van een recruiter voldeed niet aan jouw verwachtingen
  • Je hebt behoefte aan een partner die jouw reputatie versterkt, niet in gevaar brengt.
  • De professionals die jij zoekt zijn schaars, omdat jouw hoge standaarden overeind blijven.. 
  • Het wervingsproces is te tijdrovend voor je.  

Waarom een recruiter alleen niet jouw personeelsprobleem oplost

Het inhuren van recruiters lijkt een logische oplossing, maar vaak voldoet dit niet aan de verwachtingen. Je hebt misschien ervaren dat ingehuurde recruiters onvoldoende kennis hebben van jouw bedrijf en branche, wat resulteert in mismatches en een aantasting van je reputatie. Ze benaderen soms mensen uit jouw directe netwerk op een ongepaste manier, wat schadelijk kan zijn voor je zakelijke relaties. Dit gebrek aan diepgaande interesse en kennis van jouw specifieke behoeften leidt tot frustratie en een gebrek aan vertrouwen in het wervingsproces.

Als ondernemer zoek je hoogwaardige professionals in een schaarse markt en sta je voor een grote uitdaging: het vinden van de juiste kandidaten. Dit probleem wordt versterkt doordat de markt competitief is en de beste talenten snel worden weggekaapt. Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat het wervingsproces tijdrovend is en veel van je aandacht opeist, waardoor je minder tijd hebt om je te richten op de kernactiviteiten van jouw bedrijf.

Bij BlindExpertise begrijpen we deze pijnpunten en hebben we een oplossing ontwikkeld die deze uitdagingen aanpakt. Wij bieden een totaalpakket voor recruitmentmarketing, speciaal ontworpen voor bedrijven zoals de jouwe, die behoefte hebben aan zorgvuldige en doeltreffende werving. 

Assesment en Set-up

Uitgebreide Kennismaking en Assessment

Onze aanpak begint met een diepgaand kennismakingsgesprek en een gedetailleerd assessment. We nemen de tijd om jouw bedrijf, uw waarden en uw specifieke behoeften te begrijpen. We stellen een nauwkeurig profiel op van de ideale kandidaat, inclusief niet alleen de vereiste vaardigheden en ervaring, maar ook de persoonlijkheidskenmerken en culturele fit die essentieel zijn voor succes in jouw organisatie. 

Gerichte Online Campagnes

Met het opgestelde profiel creëren we gerichte online campagnes die aansluiten bij de behoeften en interesses van jouw doelgroep. We gebruiken geavanceerde marketingtechnieken om ervoor te zorgen dat jouw vacatures op het juiste moment en op het juiste platform worden vertoond, zodat we de aandacht trekken van de meest gekwalificeerde kandidaten. 

Recruitment Marketing assesment
Recruitment Marketing sourcing

Sourcing en Overleg

Actieve Sourcing door Onze Recruiter

Naast de online campagnes is onze recruiter actief bezig met sourcing. Dit betekent dat we proactief op zoek gaan naar potentiële kandidaten die mogelijk niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan, maar wel perfect passen binnen het geschetste profiel. 

Overleg met de Opdrachtgever

Voordat onze recruiter de kandidaten benadert, hebben we eerst overleg met jou als opdrachtgever. Dit is een cruciale stap in ons proces omdat we ervoor willen zorgen dat we volledig op één lijn zitten en dat de kandidaten die we benaderen, voldoen aan de verwachtingen. 

Recruitment Marketing sourcing

Onboarding

Selectie en Aanname

De laatste stap in ons recruitmentproces is dat jouw HR-afdeling de gesprekken voert met de hoogwaardige sollicitanten die we hebben gevonden. Onze rol is om de beste kandidaten te presenteren, zodat jij de uiteindelijke selectie en aanname kan doen. We zorgen ervoor dat de kandidaten goed voorbereid zijn op hun gesprekken en dat ze een realistisch beeld hebben van de functie en de organisatie. 

Wij blijven gedurende het hele proces beschikbaar voor ondersteuning en advies, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. 

Recruitment Marketing betrouwbaar

De Voordelen van onze aanpak

Zorgvuldigheid Boven Snelheid
Wij begrijpen dat zorgvuldigheid boven snelheid gaat. We nemen de tijd om de juiste kandidaten te vinden en te benaderen op een manier die de reputatie van jouw bedrijf versterkt. 

Diepgaande Kennis van Uw Bedrijf 
Onze aanpak begint met een grondige kennismaking en assessment, zodat we een diepgaande kennis opbouwen van jouw bedrijf en de branche waarin jullie opereren. Dit zorgt ervoor dat we kandidaten kunnen vinden die echt passen binnen jouw organisatie. 

Respectvolle Benadering
Wij benaderen kandidaten op een respectvolle en professionele manier, waardoor ze een positief beeld krijgen van jouw organisatie. Dit helpt om je reputatie te versterken en de beste talenten aan te trekken.  

Thomas contact opnemen

Contactverzoek

Met BlindExpertise kun je erop vertrouwen dat je de juiste kandidaten vindt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over mismatches of schade aan jouw reputatie. Wij helpen jouw organisatie om succesvol te groeien en te bloeien met de beste talenten.