Over ons

Wij helpen dienstverlenende ondernemers met het realiseren van nieuwe klanten online. Onze samenwerkingspartners zijn namelijk enorm goed in wat ze doen en hebben tevreden klanten. Ze komen bij ons terecht omdat ze graag meer klanten willen aantrekken via online marketing. Vaak hebben ze al verschillende zaken geprobeerd, maar dit heeft tot nu toe onvoldoende nieuwe klanten opgeleverd.

Download het gratis e-book:
Klanten aan de lopende band

Meer klanten verwelkomen zonder een cent extra uit te geven. In het e-book ontdek je hoe je dit in 3 eenvoudige stappen voor elkaar krijgt. Ik stuur je het e-book graag gratis toe.

BlindExpertise ebook

Wij werken heel bewust samen met ondernemers binnen het Mkb, omdat de uitdagingen die zij tegenkomen aansluiten op onze visie van online marketing. Deze ondernemers zijn nog wel betrokken bij de online marketing, maar willen dit heel graag professionaliseren. Ze willen dus dat er meer resultaat wordt geboekt. En dan moet het wel eerst ‘staan’. Wij helpen ondernemers ontdekken wat ze nodig hebben om op de automatische piloot klanten te realiseren via online marketing. Op die manier levert de investering wel nieuwe klanten op en kunnen zij weer focussen op hun expertise.

Wanneer wij ondernemers in het Mkb helpen heeft het resultaat een directe impact op de interne focus en het bedrijfsresultaat van onze klanten. Dat maakt het voor ons zo leuk om juist deze groep te helpen. Daarbij ben je als ondernemer veel flexibeler dan een multinational, waardoor je snel kunt schakelen en inspelen op innovatie. Voor ons leuk dat we korte lijntjes hebben met de beslissingsbevoegde en voor jou een mooie mogelijkheid om snel en echt impact te maken.

Als expert voor online marketing in het Mkb kijken wij verder dan alleen het realiseren van meer relevant verkeer naar jouw website. We kijken allereerst wat jou onder de streep het meeste oplevert en daar komt de focus. We overspoelen je niet met allerlei randzaken, maar brengen juist focus aan. Eerst A en dan pas B. We beginnen altijd met zaken die de meeste impact hebben.

Het klinkt zo eenvoudig, maar onze ervaring leert dat je als ondernemer ook heel snel afgeleid kan worden door een nieuw idee. Omdat wij helder hebben waar de meeste impact mee behaald wordt, kunnen we hierin goed de focus aanbrengen en houden. Zo stippelen wij de optimale route uit naar het genereren van klanten op de automatische piloot.

Als ouders van een kindje met extra uitdagingen moeten we regelmatig lastige keuzes maken over behandelingen en therapieën. Hierin is het ook belangrijk te kiezen voor dat wat het meeste impact gaat hebben nu en op lange termijn. Ook onze klanten willen graag eerst doen wat het meeste impact gaat hebben. Wij zorgen voor die focus. Het is voor ons een levenswijze geworden, waar onze zoon en onze klanten dagelijks van profiteren.

Wil jij een eerste stap zetten naar klanten op de automatische piloot, dan moet je in actie komen. Speciaal voor ondernemers die hier serieus mee aan de slag willen hebben wij een ‘Klanten aan de lopende band’ geschreven. Een praktische handleiding met de 3 eenvoudige stappen die je direct meer klanten opleveren zonder dat je extra investeringen hoeft te doen.

Download het gratis e-book:
Klanten aan de lopende band

Meer klanten verwelkomen zonder een cent extra uit te geven. In het e-book ontdek je hoe je dit in 3 eenvoudige stappen voor elkaar krijgt. Ik stuur je het e-book graag gratis toe.

Goede vrienden van