BlindExpertise is in 2020 opgericht door Rowan Blinde-Leerentveld. Haar passie voor online marketing is de basis van BlindExpertise. Rowan komt uit een ondernemersnest, ondernemer is dus met de paplepel ingegoten. Haar allereerste ‘onderneming’ was in 2004 een feit.

Tijdens een studie aan de Rijksuniversiteit van Groningen raakte Rowan geïnteresseerd in consumentengedrag. Ze ondekte dat ze in de wereld van online marketing binnen dit vakgebied kon blijven experimenteren binnen en een carrière als online marketing consultant werd een feit.

Tijdens haar eerste jaren als online marketing consultant heeft Rowan veel ervaring opgedaan bij een groot online marketing bureau in Groningen. Zij mocht advies geven en campagnes inzetten voor vele kleine en grote ondernemingen.

Rowan ontdekte dat haar passie voor online marketing het best tot zijn recht kwam wanneer zij aan de slag ging voor ondernemers in het MKB. Het sparren met betrokken ondernemers en het delen van haar kennis is wat Rowan het liefst doet. Vanuit BlindExpertise helpt Rowan deze ondernemers om online resultaat te behalen. Betere zichtbaarheid, meer omzet en een hogere winst zijn doelen die we hierbij nastreven. Onze kennis van online marketing bereikbaar voor het MKB, dat is wat BlindExpertise nastreeft.

Wie gingen u voor...