ANBI Instelling

ANBI Instelling? Ontvang gratis advertentiebudget

Als ANBI instelling (algemeen nut beogende instelling) wil je een positieve maatschappelijke impact maken zonder winstoogmerk. Of je nu een museum, zorginstelling, milieuvereniging, politieke partij, geloofsgemeenschap of ideologische vereniging bent, je loopt waarschijnlijk tegen verschillende uitdagingen aan.

Herken jij dit? 

  • Gebrek aan voldoende fondsen om je projecten te financieren.
  • Moeite om voldoende personeel en vrijwilligers te vinden.
  • Onvoldoende naamsbekendheid om je doelgroep te bereiken en te betrekken.
  • Beperkingen in je marketingbudget om effectieve campagnes te voeren.

Google Grants voor ANBI-instellingen: Meer Impact

Heb je al gehoord van het Google Grants programma, dat je als ANBI instelling recht geeft op $10.000 advertentiebudget voor tekstadvertenties op Google per maand? Dit lijkt een geweldige kans, maar de aanvraagprocedure en het beheer van zo’n account kunnen ingewikkeld en tijdrovend zijn. Bovendien zijn er strenge beleids- en kwaliteitseisen waar je aan moet voldoen.

Bij BlindExpertise streven we ernaar om ook een positieve maatschappelijke impact te maken. Daarom helpen we ANBI-instellingen tegen zeer gunstige voorwaarden. We geloven in jouw missie en willen jou ondersteunen in het realiseren van je doelen. Door onze diensten toegankelijk en betaalbaar te maken, kunnen we samen bijdragen aan een betere wereld.

Google Grants Aanvraag

Aanvraag van het Google Grants Account

Wij helpen je stap voor stap bij het aanvragen van het Google Grants account. Onze expertise in het werken met ANBI-instellingen zorgt ervoor dat jouw aanvraag soepel verloopt. Wij nemen de tijd om jouw unieke situatie te begrijpen en stemmen onze aanpak hierop af.

Google Grants aanvraag
opzetten account

Set-up Account

Opzetten van het Account

Zodra jouw aanvraag is goedgekeurd, zetten wij het Google Grants account voor je op. We configureren alles volgens de richtlijnen en best practices van Google, zodat je account voldoet aan alle beleids- en kwaliteitseisen. Dit omvat het instellen van gerichte zoekwoorden, het schrijven van effectieve advertentieteksten en het optimaliseren van de landingspagina’s. Ons doel is om jouw advertenties zo effectief mogelijk te maken, zodat je het maximale uit je budget kunt halen.

opzetten account

Management

Beheer en Optimalisatie

Het beheren van een Google Grants account vereist voortdurende aandacht en optimalisatie. Wij nemen deze taak volledig van je over. We monitoren de prestaties van je advertenties, maken aanpassingen om de resultaten te verbeteren en zorgen ervoor dat je account altijd voldoet aan de Google-richtlijnen. Door continue optimalisatie zorgen wij ervoor dat je campagnes relevant en effectief blijven, wat resulteert in betere zichtbaarheid en meer conversies.

ANBI status

De Resultaten

Met een goed beheerd Google Grants account kun je aanzienlijke resultaten bereiken:

Meer Fondsen
Bereik potentiële donateurs en verhoog je fondsenwerving door gerichte advertenties. Hierdoor kun je meer projecten financieren en je impact vergroten.

Meer Personeel en Vrijwilligers
Trek gemotiveerde professionals en vrijwilligers aan die jouw missie willen ondersteunen. Dit versterkt je team en helpt je om meer werk te verzetten.

Meer Bezoekers en Betrokkenheid
Verhoog de naamsbekendheid van je instelling en betrek je doelgroep effectiever. Meer bezoekers betekent meer steun en grotere invloed.

Grotere Impact
Vergroot je maatschappelijke impact door meer mensen te bereiken en te activeren. Hoe meer mensen je bereikt, hoe groter je positieve bijdrage aan de samenleving.

Thomas contact opnemen

Terugbelverzoek

BlindExpertise helpt jou als ANBI-instelling om het maximale uit het Google Grants programma te halen. Wij begeleiden je van de aanvraag tot het opzetten en beheren van je account, zodat je optimaal kunt profiteren van het $10.000 maandelijkse advertentiebudget. Hierdoor kun jij je richten op het maken van een positieve impact zonder de zorgen en uitdagingen van het advertentiebeheer.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw ANBI-instelling kunnen helpen groeien en bloeien met de kracht van Google Grants.