Gratis adviesgesprek

Gratis Adviesgesprek met Gratis Assessment

Je hebt het gevoel dat je marketingbudget wordt verspild. Tegelijkertijd weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken om wel consistent extra klanten binnen te halen. Hoe zorg je ervoor dat elke euro aan marketingbudget een duidelijk rendement oplevert? Met ons gratis adviesgesprek én gratis assessment ontdek je waar je nu geld verliest en hoe je meer klanten kunt realiseren met hetzelfde budget.

Herken jij dit? 

 • Je investeert in online marketing, maar de resultaten blijven uit.
 • Geen Resultaten van je Website
 • Online Marketingcampagnes zonder Succes
 • Onvoldoende Klanten via Online Marketing

Bij BlindExpertise begrijpen we jouw pijnpunten en bieden we een oplossing die je helpt om meer klanten te realiseren met hetzelfde budget.

Gratis Adviesgesprek

Uitgebreid Adviesgesprek

Tijdens een diepgaand 1-op-1 gesprek nemen we de tijd om jouw bedrijf, waarden en specifieke behoeften te begrijpen. We analyseren je huidige marketingstrategieën en identificeren waar het misgaat. Dit gesprek is gericht op het verkrijgen van een helder beeld van je huidige situatie.

Afspraak Adviesgesprek
Gratis Assesment

Gratis assesment

Uitgebreid Assessment

We voeren een gedetailleerd assessment uit van je huidige marketingactiviteiten. Dit omvat een grondige analyse van je website, online campagnes en klantendata. We kijken naar waar je nu geld verliest en waar de kansen liggen om je marketinginspanningen te verbeteren.

Persoonlijke Inzichten en Advies

Concrete adviesen

Na het assessment bespreken we persoonlijk de inzichten en resultaten met jou. We beantwoorden al je vragen en geven je concrete adviezen om je marketing te optimaliseren. Dit zorgt ervoor dat je precies weet waarom je welke stappen moet nemen om meer klanten te realiseren.

Online Marketing consultancy
Praktische Tips en Verbeterpunten

Op basis van de analyse en het gesprek ontvang je praktische tips en concrete verbetervoorstellen. We helpen je een duidelijk stappenplan op te stellen zodat je meteen aan de slag kunt met het verbeteren van je marketing en het aantrekken van meer klanten. Je weet precies wat je moet doen.

Persoonlijke inzichten

De Voordelen van een goed gesprek

Wat Wij Doen

 • Uitgebreid Adviesgesprek
  We hebben een diepgaand 1-op-1 gesprek om jouw situatie te begrijpen.
 • Gedetailleerd Assessment
  We analyseren je data en marketingactiviteiten uitgebreid.
 • Persoonlijke Inzichten
  We bespreken de inzichten persoonlijk en beantwoorden al je vragen.
 • Concrete Adviezen
  Je ontvangt praktische tips en verbetervoorstellen.

Wat Jij Ontvangt

 • Persoonlijk Stappenplan
  Een helder plan met stappen om je marketing te verbeteren.
 • Inzicht in Jouw Situatie
  Een grondig begrip van waar je nu staat en waar je kunt verbeteren.
 • Concrete Verbeterpunten
  Specifieke adviezen om je marketingactiviteiten te optimaliseren.
 • Praktische Tips
  Handige tips om meteen mee aan de slag te gaan.

Voelt het alsof je weinig terugkrijgt voor jouw investeringen in online marketing? Met ons gratis adviesgesprek en assessment krijg je inzicht in het probleem en ontdek je de oplossing. Stop met het verspillen van geld en tijd aan ineffectieve marketingtactieken en investeer in wat echt werkt. Vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan en zet de eerste stap naar een winstgevende marketingstrategie.

Testimonials

5/5
"Ik ben erg over BlindExpertise te spreken! Je merkt dat er veel kennis en ervaring aanwezig is. Ik zou hen dan ook zeker aanraden. Ze bespreken vooraf de mogelijkheden en overleggen tussentijds alles van A tot Z . En of je nu een klein budget of een groot budget hebt , je weet dat je budget goed besteed wordt door BlindExpertise. Door de ervaring en kennis hebben ze handige tools en tips&tricks om er het maximale uit te halen. Dus kortom super tevreden!"
Dave
Webshop eigenaar
5/5
“Door de Corona-crisis moest ik noodgedwongen mijn werk neerleggen. Ik ging in gesprek met Rowan om andere mogelijkheden te onderzoeken om mijn doelgroepen te bereiken in deze tijd. Online werken leek mij eigenlijk geen optie, wel zichtbaar blijven en aan marketing werken. Gek genoeg zetten de scherpe en open vragen die Rowan stelde mij toch aan het denken... Hoewel het online werken mijn hands-on werk niet vervangen kan, ben ik erg dankbaar dat Rowan mij heeft geholpen in ‘the picture’ te blijven. Door haar nieuwsgierige, open en doortastende vragen durfde ik nieuwe wegen in te slaan en kan ik toch blijven werken.”
Judith
Zelfstandige ABM practitioner
5/5
"Ben je op zoek naar "zekerheidje" in de keuze van een medewerker/externe adviseur? Dan moet je Rowan hebben want dan ben je verzekerd van inhoudelijke kennis en een glimlach. Ze houdt zich aan haar afspraken, is inhoudelijke sterk en houdt altijd haar kennis (zelfstandig) op peil. Daarnaast kan ik geen meeting herinneren waarin we een keer niet gelachen hebben. Wat wil je nog meer?"
Mark
CMO e-commerce platform