Blog

BlindExpertise schrijft geregeld blogartikelen over actuele onderwerpen binnen digital marketing. Nieuwe ontwikkelingen checken wij, zodat jij er je voordeel mee kan doen. Verbreed en verdiep je kennis met onze blogs.

Recente blogs

Aanbod

Ze kopen niet als jij geen aanbod doet

“Ja duh!” denk je nu misschien? Als jij geen aanbod doet, dan wordt het voor jouw klanten wel erg ingewikkeld om te kopen. En toch missen de meeste ondernemers talloze kansen om hun aanbod te doen, waardoor ze veel klanten en omzet mislopen.

Lees verder »
E-mailmarketing

E-mailmarketing voor ondernemers

E-mailmarketing is cruciaal voor ondernemers, maar het technische gedeelte kan overweldigend zijn. BlindExpertise B.V. kan je daarbij helpen en zelfs de creatieve content creatie overnemen. Ontdek hoe artificial intelligence en slimme extenties jou kunnen helpen je e-mailmarketing naar een hoger niveau te tillen.

Lees verder »

25 Dingen die je moet weten over e-mailmarketing

E-mailmarketing is een geweldige manier om je bedrijf te laten groeien, klanten te bereiken en tevreden te houden. Het is een effectieve manier om de reis die jouw klanten afleggen van vreemde, naar vriend, naar klant, naar ambassadeur te ondersteunen.

Lees verder »