Online marketing Consultancy

Jij wilt gewoon meer klanten uit je online marketing halen. Je hebt het idee dat er meer mogelijk is, maar toch is het nog niet gelukt. Je blijft investeren en aanpassingen maken, maar toch blijven die extra klanten uit. Het gaat je niet snel genoeg.

Wanneer je terugkijkt op het afgelopen jaar, lijkt er weinig verandert. Er worden nog steeds veel klanten aangetrokken via andere lijntjes. Je wil graag een consistente stroom aan klanten via je online marketing inzet.

Een doorlopende stroom aan klanten verwelkomen zonder dat je zelf iedereen hebt moeten benaderen. Goede online marketing consultancy, waarbij campagnes en website optimaal samenwerken, zorgt voor deze doorlopende stroom aan nieuwe klanten.

Adverteren basis

Ons instappakket waarbij we snel een constante stroom aan kwalitatieve bezoekers op gang brengen en de gebruikerservaring op de website verbeteren.

Vanaf €979,- p.m.

Meest gekozen

Marketing Team

Goed zichtbaar zijn voor potentiële klanten ongeacht of zij op dat moment actief op zoek zijn met de juiste boodschap op elk moment in de klantreis.

Vanaf €2.797,- p.m.

Marketing Elite

Speciaal voor ambitieuze ondernemers die maximaal resultaat willen bereiken in zo kort mogelijke tijd. We leveren concessieloos wat jij nodig hebt om winstgevend te groeien. All-in. Hieronder een aantal voorbeelden:

Vanaf €7.997,- p.m.

Succesvolle Online marketing

Bij BlindExpertise geloven wij dat winstmaximalisatie prioriteit zou moeten zijn. Dat betekent dat wij online campagnes opzetten waarbij zowel de bedrijfskosten een plaats hebben net als de extra gegenereerde omzet die wij voor jou behalen. Daarbij gebruiken wij de laatste mogelijkheden en nieuwste innovaties.  

Wat wij jou beloven: meer relevante bezoekers, meer hoogwaardige leads, meer renderende sales, verhoogde ROI en ROAS/POAS, inzicht in alle relevante data en dus meer winst.

Meer klanten via jouw website

Wij creëren inzicht in hoe potentiële klanten zich gedragen en hoe jouw organisatie hier nog beter op in kan spelen. Zo zorgen wij ervoor dat veel meer bezoekers daadwerkelijk hoogwaardige leads worden voordat ze jouw website verlaten.

meer winst uit je online marketing inzet

De juiste bezoekers komen naar jouw website. Bezoekers die echt geïnteresseerd zijn in jouw dienstverlening en die jij heel goed kan helpen. Je stopt met betalen voor bezoekers die nooit van je gaan kopen.

jouw expertise is
weer jouw focus

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de ins en outs van online marketing. Zo kun jij je focussen op jouw core business en het blij maken van nog veel meer klanten.

Marketing as a service

BlindExpertise werkt data driven. Jouw (potentiële) klanten zijn daarbij het uitgangspunt van jouw marketingstrategie. Wij kijken graag samen welke combinatie van diensten voor jou op dit moment het meest geschikt zijn. Dit doen we op basis van de beschikbare data (en dat is meer dan je denkt) en natuurlijk jouw expertise van de klant. Zo identificeren we welke vorm van onderstaande diensten jouw het beste resultaat geeft. Wil jij meer weten over onze data driven-aanpak? Lees dan verder… 

Search Engine marketing

Zichtbaar zijn in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines met de juiste boodschap is de kracht van search. Deze vorm van marketing is uitermate geschikt wanneer je een dienst hebt waar een bestaande vraag naar is. SEM is daarmee in 99% van de gevallen de meest rendabele vorm van online marketing. Jij wil zichtbaar zijn als potentiële klanten zoeken naar jouw dienstverlening. Door onbetaalde zoekmachinemarketing (SEO) en zoekmachineadvertenties (SEA) optimaal op elkaar aan te laten sluiten ben je uitstekend vindbaar voor potentiële klanten. Door deze gecombineerde strategie creëren wij extra toegevoegde meerwaarde op zowel SEA als SEO. Wil je hier meer over weten, lees dan verder…

Social Media marketing

Jouw potentiële klanten attenderen op de voordelen van jouw diensten zonder dat ze zelf actief op zoek zijn kan met social media marketing. Juist omdat je hier zichtbaarheid realiseert voordat jouw potentiële klanten actief op zoek gaat (en dus gaat vergelijken) kun je hiermee een voorsprong op de concurrentie behalen. Jij kunt namelijk jouw aanbod onder de aandacht brengen zonder dat jouw directe concurrentie links, rechts, onder en boven ook om de aandacht vraagt. Voor elke dienstverlener is er wel een passend platform. Denk hierbij aan adverteren op LinkedIn, Facebook, Instagram, Snapchat en TikTok. Wil je hier meer over weten, lees dan verder…

Websiteoptimalisatie

Het succes van jouw marketing inzet staat of valt met de prestaties van jouw website. Een goed presterende website zorgt voor zo laag mogelijke marketing kosten en betere prestaties in alle overige onderdelen van je marketing. De prestaties van je website werken dus als een hefboom voor de prestaties van je gehele marketing. Een goed presterende website levert je klanten op, constant en dus heel voorspelbaar. Wij helpen je op een laagdrempelige manier jouw website sterk te verbeteren. Wil jij hier meer te weten over komen en ben je geïnteresseerd in onze werkwijze, lees dan verder…

Impact Ondersteuning

Impact Ondersteuning’ is een programma speciaal voor ondernemers die zelf een deel van de online marketing verzorgen en daarbij de meeste impact willen maken. Voor die ondernemers die eerst het laaghangende fruit willen plukken en daar beginnen waar het resultaat het grootst is. Hiervoor is wel begeleiding nodig van een professional. Zonder sturing verdwaal je namelijk snel in de eindeloze opties en mogelijkheden van online marketing. Dus wil jij ook excelleren en toch zelf de touwtjes in handen houden? Lees dan verder…

Online marketing Bij BlindExpertise B.V.

Veelal is een combinatie van bovenstaande diensten het meest succesvol. Om die reden werken wij met pakketten, waarbij jij alles wat je op dit moment nodig hebt tot je beschikking krijgt. In de basis zijn er de volgende opties, waarbij we de details aanpassen aan jouw specifieke wensen en behoeften.

Adverteren basis

Ons instappakket waarbij we snel een constante stroom aan kwalitatieve bezoekers op gang brengen en de gebruikerservaring op de website verbeteren.

Vanaf €979,- p.m.

Meest gekozen

Marketing Team

Goed zichtbaar zijn voor potentiële klanten ongeacht of zij op dat moment actief op zoek zijn met de juiste boodschap op elk moment in de klantreis.

Vanaf €2.797,- p.m.

Marketing Elite

Speciaal voor ambitieuze ondernemers die maximaal resultaat willen bereiken in zo kort mogelijke tijd. We leveren concessieloos wat jij nodig hebt om winstgevend te groeien. All-in. Hieronder een aantal voorbeelden:

Vanaf €7.997,- p.m.

Thomas contact opnemen

Meer weten? Kom kennismaken

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn en of dit aansluit op wat jouw bedrijf nodig heeft? Thomas vertelt het je graag. Plan direct een kennismaking in zijn agenda.