In-housing

Hoe werkt in-housing?

Jouw digital marketing specialist op de juiste momenten in house en door ons continu up-to-date gehouden binnen zijn of haar expertise. Dat is in een notendop hoe onze in-housing service werkt.

Jij regelt een werkplek op de vloer in jouw organisatie en wij doen de rest. Onze specialist heeft focus op jouw organisatie en kan zo optimaal inspelen op de uitdagingen die binnen de organisatie spelen. Omdat deze specialist letterlijk onderdeel is van jouw organisatie, zijn de lijntjes kort en kan er snel geschakeld worden. Wel word je optimaal ontzorgd, want los van de werkplek regelen wij alles.

Zo zorgen we allereerst dat we een marketing specialist plaatsen die een goede match vormt binnen jouw organisatie. Vervolgens werkt onze specialist wekelijks aan het up-to-date houden van zijn kennis in door ons georganiseerde kennissessies. Belangrijke ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden worden behandeld en we delen best practices en inzicht uit de doorlopende testen die we binnen BlindExpertise doorlopend uitvoeren. Natuurlijk nemen wij ook alle administratieve taken voor onze rekening.

Niet voldoende werk voor een volledige werkweek? Geen probleem. In-housing is al mogelijk vanaf 12 uur per week. Nieuwsgierig wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Wie gingen u voor...