60 minute e-Mailmarketing Magic

De meeste ondernemers laten veel kansen liggen als het gaat om e-mailmarketing. Gebruik jij het ook alleen voor de opvolging van je weggever en misschien een nieuwsbrief, of staat het überhaupt nog op je to do list? Dan is de workshop ’60 Minute e-Mailmarketing Magic’ voor jou! 

Tijdens deze praktische workshop leer je hoe je e-mailmarketing inzet om je waarde te verhogen, relaties te versterken en je omzet en winst te verhogen. Heel concreet zodat jij het direct kan toepassen. De meeste ondernemers laten namelijk veel kansen liggen als het gaat om e-mailmarketing. Zonde, want met een kleine tijdinvestering maak je het jezelf blijvend een stuk gemakkelijker voor jezelf. Ga slimmer werken, niet harder met goede e-mailmarketing.

Wat andere zeggen over 60 minute e-mailmarketing magic

Details

Je kunt de workshop direct online volgen. In 60 minuten laat ik je zien:

  • Hoe je meer rust en continuïteit creëert in jouw bedrijf
  • Hoe je meer klanten, omzet en winst behaald met je e-mailmarketing
  • Tien toepassingen voor een automatische mailserie (wedden dat je de meeste nog niet inzet)
  • Hoe je snel en effectief automatische mailseries maakt die je meer klanten, omzet en winst opleveren
  • Hoe je je expert status vergroot met de juiste e-mails
  • Volop nieuwe ideeën over wat je in je mails zet
  • Dit alles in record tijd, want je hebt nog meer te doen
  • Inclusief templates die ervoor zorgen dat het implementeren een simpele invuloefening wordt

Laat jij kansen liggen?

Stel dat je geen of nauwelijks gebruik maakt van e-mailmarketing. Hierdoor bereik je een groot deel van je potentiële klanten niet, en ze krijgen ook geen informatie over je producten en diensten. Ze zijn zelfs een beetje teleurgesteld in je. Potentiële klanten geven aan je hulp te willen, maar horen vervolgens niks meer! Dit leidt tot gemiste kansen en uiteindelijk tot verlies van omzet en klanten.

Maar hoeveel omzet laat je dan eigenlijk liggen? Stel je hebt een mailinglijst van 500 mensen en je stuurt maandelijks een e-mail met een aanbieding van €50,-. Met een conversieratio van 5% (dat is onder het gemiddelde) levert dat je al snel €1.250,- per maand extra op. Als je dat een jaar lang doet, komt dat neer op maar liefst €15.000,- aan extra omzet! En dat is nog maar één voorbeeld!

Jouw e-mailmarketing snel op orde

In deze praktische workshop laten we je zien hoe je e-mailmarketing kunt gebruiken om je bedrijf te laten groeien. Je leert slimme toepassingen voor e-mailmarketing die jouw wekelijks (of zelfs dagelijks) tijd en energie schelen. Je leert hoe je jouw e-mails kunt optimaliseren voor betere conversie en meer verkoop. Je leert ook hoe je e-mailmarketing inzet om bestaande klanten een betere ervaring te geven wat bestaande klantrelaties versterkt. Dit alles in een praktisch stappenplan waar jij direct mee aan de slag kan.

Dit is een kans om de kwaliteit van jouw marketing en de levering van jouw diensten te verhogen en de verkoop te stimuleren zonder extra budget uit te geven. Voor slechts €27,- krijg je toegang tot de live workshop die jou in staat stelt om jouw e-mailmarketing strategie binnen 1 uur naar een hoger niveau te tillen.