UNIVERSAL ANALYTICS DATA RESCUE​

Wat als al je waardevolle marketingdata voorgoed verdwijnt?

Binnenkort worden alle Universal Analytics accounts permanent verwijderd, wat betekent dat een schat aan historische data onherroepelijk verloren gaat. Deze data is essentieel voor het maken van geïnformeerde marketingbeslissingen en het optimaliseren van je strategieën. Zonder deze gegevens vaar je blind en loop je het risico inefficiënte beslissingen te nemen, wat kan leiden tot verloren inkomsten en gemiste groeimogelijkheden. Het is doodzonde om al deze waardevolle inzichten te verliezen die je door de jaren heen hebt verzameld.

Gelukkig bieden wij een oplossing om jouw data te redden. Voor slechts €163,- kunnen wij jouw Universal Analytics data exporteren en veilig opslaan. Wij presenteren de data in een gebruiksvriendelijk dashboard met de belangrijkste metrics zoals sessies, conversies en andere cruciale gegevens, zodat je trends per maand en per jaar kunt blijven volgen en geïnformeerde beslissingen kunt blijven nemen.

Voordelen van het Behoud van Jouw Universal Analytics Data

 • Historische Inzichten Behouden
  Door je data te behouden, heb je altijd toegang tot historische trends en patronen, wat essentieel is voor het maken van weloverwogen marketingbeslissingen.

 • Verbeterde Marketingstrategie
  Met toegang tot uitgebreide data kun je je marketingstrategieën beter optimaliseren en verfijnen, waardoor je campagnes efficiënter en effectiever worden.

 • Kostbare Data Niet Verloren
  Jaren van investering in het verzamelen en analyseren van data gaan niet verloren, wat je tijd en geld bespaart.

 • Eenvoudige Trendanalyse
  Ons overzichtelijke dashboard stelt je in staat om belangrijke metrics zoals sessies en conversies eenvoudig te analyseren en te volgen, zowel per maand als per jaar.

 • Betere Besluitvorming
  Met volledige toegang tot je data kun je betere, data-gedreven beslissingen nemen die je bedrijf helpen groeien en bloeien.

 • Concurrentievoordeel
  Door je historische data te behouden, heb je een voorsprong op concurrenten die mogelijk geen toegang meer hebben tot dergelijke uitgebreide gegevens.

 • Continuïteit in Data-analyse
  Het behoud van je data zorgt voor continuïteit in je analyses, waardoor je consistent kunt blijven monitoren en evalueren zonder onderbrekingen of dataverlies.

Universal Analytics data rescue

Red Jouw Data Voordat Het Verdwijnt

Ben je bereid om blind te varen zonder toegang tot je historische data?

Het verwijderen van Universal Analytics data betekent dat je niet langer kunt terugkijken naar waardevolle trends en patronen die cruciaal zijn voor het succes van je marketinginspanningen. Zonder deze historische gegevens mis je de context die nodig is om effectieve beslissingen te nemen en je strategieën te optimaliseren. Dit kan leiden tot suboptimale marketingcampagnes, gemiste kansen en inefficiënt gebruik van je marketingbudget.

Wij kunnen je helpen deze pijn te voorkomen door jouw Universal Analytics data te exporteren en veilig op te slaan. Voor slechts €163,- zorgen wij ervoor dat je toegang blijft houden tot je waardevolle historische data. Wij presenteren de gegevens in een overzichtelijk dashboard, zodat je altijd een compleet beeld hebt van je prestaties en de juiste keuzes kunt maken voor de toekomst.

Oeps, data weg

Bewaar Je Marketingdata Nu

Zie je jouw investering in data zomaar verdwijnen?

Je hebt jarenlang geïnvesteerd in het verzamelen en analyseren van data via Universal Analytics. Deze data heeft je geholpen om inzicht te krijgen in het gedrag van je klanten, de effectiviteit van je marketingcampagnes en de groei van je bedrijf. Het verliezen van deze gegevens zou een enorme tegenslag betekenen, waardoor al je inspanningen en investeringen voor niets zijn geweest. Dit kan leiden tot frustratie en het gevoel dat je opnieuw moet beginnen met het verzamelen van data.

Maar er is een oplossing. Voor slechts €163,- kunnen wij jouw waardevolle Universal Analytics data exporteren en bewaren. Wij maken een gebruiksvriendelijk dashboard met de belangrijkste metrics, zodat je altijd toegang hebt tot je historische gegevens en je investeringen in data niet verloren gaan. Hierdoor kun je blijven profiteren van je eerdere inspanningen en verder bouwen aan je succes.