Welkom, leuk dat je er bent!

Dus, wie ben ik?

Ik ben jouw nieuwe Online Marketingadviseur, Thomas Blinde. Het is mijn missie Mkb’ers in de zakelijke dienstverlening te laten groeien via gerichte en data driven zoekmachine marketing, websiteoptimalisaties en social media kanalen. Mijn doel is om jou te helpen met het opstellen van het meest resultaatgerichte stappenplan specifiek gericht op jouw unieke situatie. Zo wil ik jou de kracht laten ervaren van een geïntegreerde marketingstrategie die in haar totaal waardevoller is dan enkel de losse onderdelen bij elkaar opgeteld. 

Thomas Blinde

Digitaal excelleren

Het is van het grootste belang een toegewijde en oprechte adviseur te hebben voor al jouw online marketing uitdagingen. Door het creëren van een positieve invloed op jouw online resultaten dragen wij ook bij aan de offline sfeer. Denk hierbij niet alleen aan winst, maar ook het feit dat jij je kunt focussen op je eigen dienstverlening. Omdat de online concurrentie nu heviger is dan ooit te voren, zullen we harder én slimmer moeten werken om de juiste persoon, met de juiste boodschap op het juiste moment aan te spreken en te converteren in een hoogwaardige lead. Daarom is het mijn doel om ondernemers de kracht van online marketing optimaal te laten benutten zodat er kansen worden gecreëerd die op meer impact hebben dan alleen de digitale wereld.

Plan jouw afspraak direct in mijn agenda

Hoe gaan wij te werk?

Voordat wij gaan samenwerken moeten we eerst twee zaken inzichtelijk hebben:

  • welke economische en strategische randvoorwaarden zijn er? M.a.w.: we hebben inzicht in jou nodig om een gedegen business case te maken.
  • een nulmeting zodat een concreet stappenplan gemaakt kan worden inclusief tijdspad en investering.     

Wanneer alles helder en inzichtelijk is kunnen wij het verschil maken voor jou met onze unieke (Blind)expertise.