Gratis sessie 'Klanten aan de lopende band'

Je hebt het idee dat je geld wordt verspild. Tegelijkertijd weet je ook niet hoe je het dan wel aan moet pakken. Hoe je zorgt dat je investering wel consistent extra klanten oplevert? Zodat jij weet wat elke euro aan marketingbudget je oplevert. Met onze gratis 1-op-1 sessie ‘Klanten aan de lopende band’ ontdek jij waar je nu geld verliest en hoe je meer klanten realiseert met hetzelfde budget.

Voelt het alsof er je weinig terugkrijgt voor jouw investeringen in je online marketing? Je hebt al het één en ander geprobeerd, maar het levert je nog niets op. Misschien heb je een (dure) website laten maken die je geen klanten oplevert. Of heb je zelfs al geprobeerd meer klanten te trekken met online marketingcampagnes maar blijft het resultaat ook hier uit. Af en toe realiseer je een klant via je online marketing inzet, maar dit is niet genoeg. Met deze gratis 1-op-1 sessie krijg jij inzicht in het probleem én de oplossing.

Wat wij doen:

  • We hebben een uitgebreide 1-op-1 sessie
  • Wij kijken zeer uitgebreid naar jouw data
  • We bespreken de inzichten persoonlijk
  • We beantwoorden al je vragen

Wat jij ontvangt:

  • Een persoonlijk stappenplan
  • Inzicht in jouw persoonlijke situatie
  • Concrete verbetervoorstellen
  • Praktische tips

Online marketing is onmisbaar geworden

Potentiële klanten benaderen en winnen is afhankelijk van je online marketing. Wanneer jouw online marketing te weinig oplevert doet dat dus pijn. Er moet iets veranderen, want je bent het zat om geld te blijven investeren zonder hier iets voor terug te zien.

Je bent je er van bewust hoe belangrijk het is om online goed zichtbaar te zijn en potentiële klanten op afstand te kunnen overtuigen van jouw waarde. Gelukkig bestaan er geen beperkingen om jouw potentiële klanten persoonlijk te benaderen, maar wie weet hoe lang dit duurt? Daarbij heb je gemerkt dat online klanten aantrekken ook veel voordelen heeft en jou minder tijd kost. Zo houd je dus meer tijd over om je klanten te helpen. Jouw klanten helpen is immers waar je echt blij van wordt. 

Het wordt daarom tijd dat jij je daar op kunt gaan focussen zonder je constant zorgen te maken om het aantrekken van nieuwe klanten. Je wilt stoppen met veel geld en tijd te investeren in een nieuw idee of nieuwe tactiek, om daarna te moeten concluderen dat het niets heeft opgeleverd. Je wil gaan investeren in wat je wel meer klanten op gaat leveren. Tijdens de gratis 1-op-1 sessie ‘Klanten aan de lopende band’ krijg je hier een duidelijk stappenplan voor.

Klanten aan de lopende band

Wij kijken naar jouw data, zodat we altijd een persoonlijk stappenplan kunnen maken. Tijdens ons overleg krijg je direct inzicht in wat er nu voor zorgt dat je online marketing onvoldoende oplevert. In duidelijke taal hoor je van ons wat jouw bedrijf nu tegenhoudt aan de lopende band nieuwe klanten aan te trekken. We kijken of er geld verspild wordt binnen je online marketingcampagnes. We brengen in kaart hoe je website presteert en waar de meeste winst te behalen valt. Op die manier kunnen wij vanuit onze (Blind)expertise pinpointen waar de meeste winst te behalen valt.

Deze inzichten bespreken we persoonlijk met je, zodat je eventuele vragen ook direct kunt stellen. Daarna ontvang je de belangrijkste inzichten en voorgestelde optimalisaties in een kort rapport. Zo kun jij hier direct mee aan de slag, of je besteedt het uit natuurlijk. 😉 Zo kan jij direct meer klanten genereren zonder dat jij je advertentiebudget hoeft te vergroten.

Om jouw persoonlijke stappenplan te kunnen maken hebben we toegang nodig tot de statistieken van je website en je campagnes. Ook zullen we je een aantal vragen stellen. Op die manier kunnen wij ons optimaal voorbereiden en krijg jij advies dat helemaal op maat is. Zodra je de voorbereiding hebt afgerond kun je direct een afspraak in onze agenda plannen om jouw stappenplan te bespreken.

De kosten voor deze uitgebreide analyse en jouw persoonlijke plan zijn normaal €799,-. De waarde is echter veel groter, omdat je direct inzicht krijgt in jou unieke situatie. Ik bied je deze nu gratis aan! De plekken zijn echter beperkt dus meld je direct aan voor de gratis 1-op-1 sessie ‘Klanten aan de lopende band’.

Testimonials

5/5
"Ik ben erg over BlindExpertise te spreken! Je merkt dat er veel kennis en ervaring aanwezig is. Ik zou hen dan ook zeker aanraden. Ze bespreken vooraf de mogelijkheden en overleggen tussentijds alles van A tot Z . En of je nu een klein budget of een groot budget hebt , je weet dat je budget goed besteed wordt door BlindExpertise. Door de ervaring en kennis hebben ze handige tools en tips&tricks om er het maximale uit te halen. Dus kortom super tevreden!"
Dave
Webshop eigenaar
5/5
“Door de Corona-crisis moest ik noodgedwongen mijn werk neerleggen. Ik ging in gesprek met Rowan om andere mogelijkheden te onderzoeken om mijn doelgroepen te bereiken in deze tijd. Online werken leek mij eigenlijk geen optie, wel zichtbaar blijven en aan marketing werken. Gek genoeg zetten de scherpe en open vragen die Rowan stelde mij toch aan het denken... Hoewel het online werken mijn hands-on werk niet vervangen kan, ben ik erg dankbaar dat Rowan mij heeft geholpen in ‘the picture’ te blijven. Door haar nieuwsgierige, open en doortastende vragen durfde ik nieuwe wegen in te slaan en kan ik toch blijven werken.”
Judith
Zelfstandige ABM practitioner
5/5
"Ben je op zoek naar "zekerheidje" in de keuze van een medewerker/externe adviseur? Dan moet je Rowan hebben want dan ben je verzekerd van inhoudelijke kennis en een glimlach. Ze houdt zich aan haar afspraken, is inhoudelijke sterk en houdt altijd haar kennis (zelfstandig) op peil. Daarnaast kan ik geen meeting herinneren waarin we een keer niet gelachen hebben. Wat wil je nog meer?"
Mark
CMO e-commerce platform