Online Marketing Opleiding

Ervaren online marketeers zijn schaars, zeker in deze arbeidsmarkt. Zelf heb je echter onvoldoende kennis om een medewerker voldoende te ondersteunen in zijn ontwikkeling op dit vakgebied. Dit zorgt ervoor dat je of een hoog budget moet reserveren voor een zeer ervaren marketeer of genoegen moet nemen met veel minder ervaring.

Wanneer je een zeer ervaren marketeer aanneemt ben je weliswaar even geholpen. Met de snelheid van de ontwikkelingen binnen het vakgebied, zal deze marketeer binnen 2 jaar ook flink achterlopen in kennis. Voor de lange termijn zal je dus ook moeten zorgen dat de kennis up-to-date blijft.

Marketeers die ervaring missen maken fouten. Sommige fouten zijn met wat extra investeringen wel weer te herstellen, maar niet alle fouten. Zoveel in de online marketing draait om historie, en een goede historie kost nou eenmaal tijd. Ook hebben veel ondernemers last van een lock-in effect door beslissingen die in het verleden zijn gemaakt. Je snapt: beslissingen die een onervaren online marketeer neemt, werken nog lang door. Zorg dat je dit voorkomt door te investeren in opleiding en ontwikkeling, zodat jouw online marketeer de juiste ervaring heeft en up-to-date blijft.

Onze opleidingen zijn speciaal voor online marketing specialisten, waardoor jij wordt ontzorgt. De opleidingen bestaan uit trainingen, kennisdeling op het gebied van best practices en nieuwe ontwikkelingen en de mogelijkheid om te sparren over uitdagingen binnen een team van specialisten. Kortom, alles wat je eigenlijk alleen tegenkomt bij de grote gespecialiseerde online marketingbureaus.

Meer weten? Kom kennismaken

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn en of dit aansluit op wat jouw bedrijf nodig heeft? Thomas vertelt het je graag. Plan direct een kennismaking in zijn agenda.

Kennis up-to-date houden?

Ook marketeers met ervaring hebben behoefte aan een manier om hun kennis up-to-date te houden. Speciaal voor ambitieuze performance marketeers die de beste willen worden en blijven hebben wij Masters of Marketing opgericht. Master of Marketing is de meest effectieve, efficiƫnte en leuke manier om je kennis op niveau te brengen en houden. Bovendien heb je altijd snel toegang tot een sparringpartner op niveau.