Masters of Marketing

ondersteuning voor jouw marketeer

WAT jouw marketeer KRIJGT:

 • Strategische ondersteuning
 • Co-working
 • Opleiding
 • Competentieontwikkeling

WAT Jouw marketeer ERUIT HAALT:

 • Goede aansturing
 • Samenwerking, synergoe en een leuke werkomgeving!
 • Kennis
 • Kunde

Je hebt slechts één of enkele online marketeers in dienst. En bij de meesten is de agenda vol. Uit onderzoek blijkt zelfs dat bij 53% van de online marketeers de agenda te vol zit. Slechts 16% houdt tijd over onverwachte taken op te pakken of te investeren in het up-to-date houden van zijn kennis en vaardigheden. Als leidinggevende beschik jij zelf ook niet over de specialistische kennis, ervaring en/of tijd om jouw marketeers verder te helpen wanneer ze vastlopen of twijfelen.

Wat dus van absolute meerwaarde is, is dat jouw marketeers vast toegang krijgen tot iemand die hun uitdagingen kent én ze de juiste weg wijst. Door jouw marketeer(s) elke week een vast moment te geven om vragen te stellen informatie te verkrijgen besparen ze tijd en werken ze efficiënter. Dat is uiteindelijk ook goed voor hun agenda’s en de prestaties die ze leveren. Je hebt dus minimaal één online marketeer in dienst en je herkent je in het volgende:

Je weet dat jouw professional van hogere waarde kan zijn en blijven, maar de huidige situatie faciliteert dit onvoldoende. Je weet dat jij als werkgever meer zou kunnen bieden. Zeker als je wel toegang zou bieden tot die sparringpartner.

Op dit moment komt jouw marketeer helemaal niet toe aan zelfontwikkeling of compenseert hij het gemis aan vakgenoten door te veel tijd te besteden aan het ‘researchen’ van allerlei uitdagingen. Hij leest veel blogs, volgt (gratis) webinars, leest boeken, etc.… Misschien heeft hij zelfs al om een onlinecursus gevraagd bij je.

Deze oplossingen kosten je vooral veel tijd en geld. En het levert lang niet altijd direct iets op. Immers, zijn specifieke behoeften en/of vragen komen vaak niet precies aan bod, als ze überhaupt al goed beantwoord worden. Daarbij vergt de nieuwe kennis die hij opdoet nog steeds iemand om dit mee te bespreken. Zijn situatie is uniek. Een algemene cursus of gratis blog zijn op z’n best dus suboptimaal. Wat jouw organisatie nodig heeft zijn de voordelen van een online marketingbureau, namelijk een heleboel ervaren vakspecialisten bij elkaar, terwijl je wel zelf je online marketing uitvoert.

De oplossing: Masters of Marketing

Masters of Marketing biedt ambitieuze performance marketeers een omgeving waarin ze zichzelf blijven ontwikkelen en zo de beste in hun veld worden en blijven. En dat op een agenda-vriendelijke manier. Door online marketeers wekelijks de voor hun relevante ontwikkelingen aan te reiken en hun vragen concreet te beantwoorden blijven hun kennis en vaardigheden op een hoog niveau.

Het mooie hieraan is dat dit slechts een vaste en kleine tijdsinvestering vergt van jouw professional. De opdrachtgever en/of werkgever heeft er dus geen nadeel van. Integendeel zelfs, jouw ambitieuze digital marketeers zullen efficiënter en effectiever voor je werken. Bedrijven die deelnemen aan de Masters of Marketing profiteren van de volgende voordelen:

Praktische informatie

De afgelopen jaren is duidelijk geworden dat er veel meer online mogelijk is dan we dachten. Tegelijk zien we dat er ook belangrijke skills zijn die je niet via een scherm kunt overdragen. Juist op het gebied van innovatie en ontwikkeling van nieuwe vaardigheden is fysieke nabijheid van experts niet te vervangen. Om die reden combineren we digitale en fysieke ondersteuning bij de Masters of Marketing

Face to face

Uitgebreid overleggen met een senior marketeer en co-working om ontwikkeling van skills en innovatie te bevorderen van jouw online marketeer.

(t.w.v. €5999 p.j.)

lees meer>>

Face to face

Tijdens deze sessies behandelen we o.a.:
 • 2 dagen per maand co-working
 • Begeleiding op ontwikkeling van skills
 • Een senior marketeer on site
 • Gezamelijke brainstormsessies
 • Werken en leren naast een expert
Live begeleiding on-the-job, zodat jouw marketeer vaardigheden ontwikkelt en zaken leert waarvan hij niet eens wist dat hij ze niet wist.

Live online

Vaste online kennissessies en sparring momenten om de uitdagingen van jouw marketeer te bespreken.

(t.w.v. €2249 p.j.)

lees meer>>

Live online

Tijdens deze sessies behandelen we o.a.:
 • Nieuwe ontwikkelingen in de markt
 • Uitdagingen die jij tegenkomt
 • Best practices
 • Uitdagingen van vakgenoten
De meest effectieve manier om te zorgen voor kennisoverdracht zonder dat het jou en je marketeer veel tijd kost. Ook leert jouw marketeer hierbij van anderen en heeft hij altijd snel een goede oplossing voor al jullie uitdagingen.

On-demand

Jouw online marketeer ontvangt direct hulp wanneer hij dat nodig heeft en krijgt oplossingen aangedragen van hoge kwaliteit.

(t.w.v. €997 p.j.)

lees meer>>

Investering

Wanneer jouw online marketeer deelneemt aan Masters of Marketing is het resultaat enorm. Hij werkt efficiënter, behaalt betere resultaten en heeft meer plezier in zijn werk. Zijn ontwikkeling als professional wordt versneld en dus profiteert jouw organisatie daar ook van. Bovendien wordt jouw medewerker onderdeel van een netwerk van ambitieuze performance marketeers. Dat betekent dat hij nooit meer een sparringpartner hoeft te missen en nooit meer vertraging oploopt wegens een kennisachterstand of onzekerheid.

De investering voor het Masters of Marketing lidmaatschap is €397,- excl. BTW per maand. 

LET OP: Het lidmaatschap is voor minimaal 6 maanden en is tussentijds niet opzegbaar. Na 6 maanden wordt het lidmaatschap automatisch per maand verlengd en is het lidmaatschap per kalendermaand opzegbaar.