De online marketingexpert die past in jouw team

Het lukt jou niet de juiste marketing professional toe te voegen aan je team. Je hebt misschien wel eens een online marketeer aangenomen, maar achteraf bleek dat geen duurzame match te zijn. Daardoor blijf je onnodig veel online marketing-diensten inkopen, terwijl je juist alles graag in-house wil hebben.

Het niet vinden van de juiste online marketeer is dus duur. Immers, mensen inwerken die vervolgens korte dienstverbanden aangaan is een investering die zich niet terugbetaald. Achteraf blijkt ook vaak dat er onterecht te veel is vertrouwd op de expertise, waardoor er schadelijke fouten zijn gemaakt en kansen zijn gemist. Nu moet je iemand betalen om die fouten weer te herstellen, wat jou veel tijd en geld kost. Bovendien staat de ontwikkeling van je online marketing weer stil en blijf je achter de feiten aanlopen. Je accountmanagers zijn nog steeds veel koud aan het bellen, omdat die leads maar niet binnenkomen.


Toch blijf je op zoek naar die topper om jouw team te versterken. Een online marketing expert die weet van aanpakken en de juiste oplossing heeft om jouw bedrijf online te laten groeien. Maar die toppers, waar zitten ze?

  • De arbeidsmarkt is oververhit, waardoor personeel lastig te vinden en vast te houden is.
  • Online marketing is een specifiek vakgebied, waarbij het voor jouw als ondernemer lastig is een sollicitant inhoudelijk te beoordelen.
  • Je mist ook het netwerk in de online marketing om met de juiste experts in contact te komen en merkt hierdoor dat je steeds achter het net vist en het pas hoort als iemand net een nieuwe baan heeft.

Gespecialiseerd personeel aannemen vergt deskundigheid, tijd en passie. Wij kennen het vak en de markt door en door. Daardoor lukt het ons wel die online marketeer aan jouw voor te stellen die kundig is en bij jouw bedrijf past. We nemen het speurwerk en de inhoudelijke selectie van je over. Je hoeft daarom alleen nog met kandidaten te spreken waarvan je weet dat het vaktechnisch wel goed zit. Onze jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling zorgt ervoor dat we ook eventuele andere struikelblokken al vooraf hebben getackeld. Zo kan jij je focussen op de match tussen de professional met jouw team.

Wil jij meer weten, vraag dan hier alle relevante informatie op.

Meer weten?

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn en of dit aansluit op wat jouw bedrijf nodig heeft? Je kunt hier alle relevante informatie opvragen.