Campagne Audit

Wordt er het maximale uit jouw advertentieaccount gehaald?

Ben jij benieuwd hoe jouw advertentieaccount er echt voor staat? Welke kansen laat je nu liggen? Waar wordt budget verspild? Hoe kun je meer omzet realiseren met hetzelfde advertentiebudget? Dit zijn vragen die we met een campagne audit kunnen beantwoorden. 

Voor elke campagne audit is er kort contact. We bespreken kort welke uitdagingen en doelstellingen er liggen. Met die informatie gaan we het account analyseren. We checken hoe en waar het advertentiebudget wordt uitgegeven. Dit doen we zeer secuur en uitgebreid, zodat we precies weten wat er speelt. Ben je op de juiste momenten zichtbaar. Kunnen er kosten bespaard worden? Mis je kansen om klanten te bereiken? Draagt het account optimaal bij aan jouw doelstellingen?Vervolgens geven we op basis van onze best practices advies.

Je ontvangt van ons een uitgebreid rapport met alle bevindingen. Dit lichten we natuurlijk persoonlijk toe, zodat precies weet hoe het account ervoor staat en weet hoe je kunt gaan optimaliseren.

Testimonials

5/5
"Ik ben erg over BlindExpertise te spreken! Je merkt dat er veel kennis en ervaring aanwezig is. Ik zou hen dan ook zeker aanraden. Ze bespreken vooraf de mogelijkheden en overleggen tussentijds alles van A tot Z . En of je nu een klein budget of een groot budget hebt , je weet dat je budget goed besteed wordt door BlindExpertise. Door de ervaring en kennis hebben ze handige tools en tips&tricks om er het maximale uit te halen. Dus kortom super tevreden!"
Dave
Webshop eigenaar
5/5
“Door de Corona-crisis moest ik noodgedwongen mijn werk neerleggen. Ik ging in gesprek met Rowan om andere mogelijkheden te onderzoeken om mijn doelgroepen te bereiken in deze tijd. Online werken leek mij eigenlijk geen optie, wel zichtbaar blijven en aan marketing werken. Gek genoeg zetten de scherpe en open vragen die Rowan stelde mij toch aan het denken... Hoewel het online werken mijn hands-on werk niet vervangen kan, ben ik erg dankbaar dat Rowan mij heeft geholpen in ‘the picture’ te blijven. Door haar nieuwsgierige, open en doortastende vragen durfde ik nieuwe wegen in te slaan en kan ik toch blijven werken.”
Judith
Zelfstandige ABM practitioner
5/5
"Ben je op zoek naar "zekerheidje" in de keuze van een medewerker/externe adviseur? Dan moet je Rowan hebben want dan ben je verzekerd van inhoudelijke kennis en een glimlach. Ze houdt zich aan haar afspraken, is inhoudelijke sterk en houdt altijd haar kennis (zelfstandig) op peil. Daarnaast kan ik geen meeting herinneren waarin we een keer niet gelachen hebben. Wat wil je nog meer?"
Mark
CMO e-commerce platform

Wie gingen u voor...